Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips bovenaan in Kronenberg

Tim Lips met Eclips. Foto: Jacquelien van Tartwijk
Tim Lips pakte vanmiddag de winst in de tweesterren CIC in Kronenberg. Met Eclips (v. Phin Phin) deed de Nederlander net een seconde te lang over het crosscountry parcours. De 0,4 strafpunt die dat opleverde weerhield hem echter niet van de overall winst, mede dankzij een derde plaats in de dressuur en de tweede plek bij het springen gisteren. Eclips werd vorig jaar uitgebracht door Renske Kroeze.

De tweede plaats in deze CIC2* was voor de Duitser Jerome Robine met Guccimo R Old (v. Grafenstolz), derde werd Marcelle de Kam, die met Belly (v. Manhattan) het klassement leidde nadat ze eerste in zowel dressuur als springen was geworden. In de crosscountry kreeg de combinatie 3,6 strafpunten, hetgeen hen de winst kostte.

Prijswinnaars CIC2* met Tim Lips in het midden. Foto: Jacquelien van Tartwijk

CIC1*

De éénsterrenwedstrijd in Kronenberg was voor de Zwitserse Esther Andres, die Trakhenermerrie Inster (v. Maizauber) op alledrie de onderdelen naar de winst stuurde. Tweede was Belg Geoffroy de Jamblinne met Consequent Pia Z (v. Contendro I), de derde plaats ging naar de Chinese Yingfeng Bao met Il Dolce van de Distelhoeve (v. Egrando van T Heike). Beste Nederlandse was Janneke Boonzaaijer die met Halida (v. Saffier) vierde werd.

Esther Andres won het CIC1* in Kronenberg met haar zelfgefokte merrie Inster. Foto: Jacquelien van Tartwijk

 

Volledige uitslag CIC2*
Volledige uitslag CIC1*

 

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook