Ga naar hoofdinhoud

1,45m rubriek Oliva prooi voor Markus Beerbaum, van Asten net naast het podium

Mathijs van Asten hier met Call Girl 5. Foto: Franck Papelard.

In Oliva werd zojuist de 1,45m Gold Tour rubriek afgewerkt. De overwinning kwam op naam van de Duitser Markus Beerbaum. Vier combinaties bereikten de barrage, één waarvan ook Mathijs van Asten. Van Asten eindigde op een mooie vierde plaats.

Een vier kandidaten tellende barrage moest uitwijzen wie vandaag de eer op mocht strijken. Het was uiteindelijk Markus Beerbaum die zijn collega’s het nakijken gaf. Beerbaum stuurde Charmed (v.Chacco-Blue) als laatste in de barrage rond in een tijd van 39,21 seconden en zette daarmee de overwinning op zijn naam.

Top vier

Op plaats twee eindigde de voor Israel uitkomende Danielle Goldstein. Goldstein finishte, met de eerder door Ernesto Canseco gereden Celebrity VDL (v.Indoctro), net viertiende langzamer dan de Duitser. De amazone noteerde een tijd van 39,61 seconden. Als derde eindigde David Will met Fortune (v.For Pleasure) met een tijd van 40,10. Net naast het podium eindigde Mathijs van Asten met Can Jump (v.Calido). Onze landgenoot reed een tijd van 40,84, wat uiteindelijk een tijd werd die goed was voor het prijzengeld van de vierde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook