Ga naar hoofdinhoud

Amber Feijen op dreef in CSI** Celje

Springsport
Foto Lonneke Ruesink

Amber Feijen won vandaag de  youngster tour  met de merrie Beaujana (v. Quasimodo) Met een scherp gereden tijd liet de stalamazone van Peter Bulthuis de concurrentie achter zich. De jonge amazone rijdt vanaf het begin van het concours in Slovenië constant in de prijzen.

In de gold tour, een 1.45 m rubriek direct op tijd startte Feijen vandaag met Zambezi (v. Nonstop) waarmee ze foutloos bleef en vijfde werd. Daarna kwam ze aan de start met  Ziezoo (v.) in de silver tour, een 1.30 m proef waarin ze zich als negende plaatste.

Vrijdag werd Feijen ook met Beaujana, derde in de youngster tour. In de silver tour rubriek over 1.30 m die volgde, zag ze de winst net aan zich voorbij gaan. Met Ziezoo (v.) eindigde ze als tweede.

Bron: Horses / CSI Celje

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook