Ga naar hoofdinhoud

Edinus en Houtzager treffen raak in Treffen

Marc Houtzager hier met Sterrehof's Edinus Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De Nederlanders doen het goed in het Oostenrijkse Treffen. Nadat Gerco Schröder eerder al tekende voor een knappe prestatie, deed hij er vandaag samen met een aantal andere landgenoten nog een schepje bovenop in de hoofdproef van zaterdag. Maar liefst drie Nederlanders bevolkten de top vijf, met op kop Marc Houtzager en Sterrehof's Edinus (v. Padinus).

Na een barrage met tien, bleef Houtzager nog nipt Gudrun Patteet en Sea Coast Atlantic (v. Schilling) voor. Henrik Von Eckermann en Tovek’s Mary Lou (v. Montendro I) sloten aan op de derde plaats.

Op de vierde plaats eindigde Gerco Schröder met Glock’s Zaranza (v. Karandasj). Sanne Thijssen met Bulavsco (v. Verdi) stond op plaats vijf.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook