Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten op dreef in Parijs

Maikel van der Vleuten had gelijk, toen hij gister zei dat zijn paarden in top vorm verkeren. Vanmorgen reed hij met de merrie VDL Groep Eureka (v. Chin Chin) naar een nette vierde plaats over een 1,50m parcours. Met hetzelfde paard werd hij vrijdagavond derde in de veelbesproken Speed Challenge proef.

De eerste plaats werd veroverd door de Franse Patrice Delaveau met Ornella Mail HDC (v. Lando) met een barrage rit in 31.28 seconden gaf hij de rest het nakijken. De Amerikaan Kent Farrington deed met Blue Angel (v. Luidam) een dappere poging de tijd van Delaveau te verbeteren, maar met 32.45 seconden mocht het niet baten. Katharina Offel die uitkomt voor de Oekraïne, plaatste zich met B Onze Z (v. Baloubet de Rouet) als derde met een tijd van 34.11 seconden.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook