Ga naar hoofdinhoud

Annette Wolf derde in kleine GP Brussel

Annette Wolf met Ewoud J. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Naast de vijfsterren Grand Prix, die vanmiddag in Brussel op het programma staat werd er zojuist ook een tweesterren Grote Prijs verreden in de Europese hoofdstad. Annette Wolf was met Ewoud J goed voor het beste resultaat in deze rubriek over 1,45m, zij werd derde. Afgelopen woensdag boekte Wolf haar eerste internationale zege met de KWPN-ruin op dit concours in Brussel, dat was in een 1,40m-rubriek.

Wolf was vandaag in de barrage hard op weg naar opnieuw een overwinning met de Tangelo van de Zuuthoeve-zoon, maar door vier strafpunten moest ze ondanks de snelste barragetijd genoegen nemen met de derde plaats.

Twee foutlozen

Slechts twee combinaties bleven foutloos in de barrage van deze kleine GP. Emilie Conter ging er in deze rubriek voor thuispubliek met de overwinning vandoor. In het zadel van Fragile Van T Paradijs, waarmee ze zaterdag ook de tweefasen rubriek over 1,40m won, was  Conter het snelst foutloos aan de finish. Ross Mulholland uit Ierland was met Cybel II (v. Varo) goed voor de tweede foutloze barragerit.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook