Ga naar hoofdinhoud

Bonne Chance CW geblesseerd

Janika Sprunger met Bonne Chance. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op het vijfsterren concours van Lausanne is Bonne Chance CW, het toppaard van Janika Sprunger, geblesseerd geraakt. De Zwitserse amazone hoopt haar paard voor het grote concours Genève in december weer goed te hebben, maar moet de FEI Nations Cup finale in Barcelona laten schieten. 

Op vrijdag reed Sprunger met de 10-jarige dochter van Baloubet du Rouet nog een nulronde, maar op zaterdag in een 1,45m proef verliet de combinatie voortijdig de piste. Sprunger schrijft op haar Facebookpagina: “Helaas kon Bonnie vandaag niet deelnemen aan de GP en zal ze ook niet naar Barcelona gaan… Maar ik ben positief dat we snel samen weer in de ring staan, hopelijk voor Palexpo.”

Sprunger maakte in Rio met Bonne Chance CW haar Olympisch debuut en werd met het Zwitserse team zesde.

Bron: Facebook / Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook