Ga naar hoofdinhoud

Champions Challenge Genève voor Kent Farrington *video*

Kent Farrington won gister met de merrie Blue Angel (v. Luidam) de hoog gedoteerde 1, 60m rubriek in Genève. Met een tijd van 41.02 seconden won de Amerikaan de hoofdprijs van bijna 62 duizend Zwitserse Frank (ruim 50 duizend Euro). Het blijkt nu al een top weekend voor Farrington, die vrijdag ook al aan kop stond in het 1,55m.

Met net een halve seconde verschil, in 41.38 moest Patrice Delaveau genoegen nemen met de tweede plaats. De Fransman reed de hengst Lacrimoso HDC (v. Landjunge). De jeugdige Reed Kessler bezette met Cos I Can (v. Olympic Lux) de derde plaats. In 46.53 seconden weerhield Amerikaanse amazone Luciana Diniz van het podium.

De Portugese startte de merrie Fit for Fun 13 (v. For Pleasure) en reed een tijd van 50.39 seconden. Op vijf eindigde met een tijd van 50.63 de Zwitserse Nadja Steiner met Capuera II (v. Come On).

Zie hieronder het filmpje van de winnende rit van Kent Farrington.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses / CHI Genève

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook