Ga naar hoofdinhoud

Daniel Deusser razendsnel naar winst bij 7-jarigen

Daniel Deusser was met Killer Queen VDM (v. Eldorado van de Zeshoek) rustig begonnen op CSI Valkenswaard. Maandag reed hij met de zevenjarige BWP-merrie een rustige ronde en eindigde in de middenmoot. Gisteren deed het duo er met de elfde plaats een schepje bovenop om vandaag alles uit de kast te halen: eerste in een razendsnelle tijd van 37,32 seconden. 

Twaalf combinaties mochten zich melden voor de barrage waarbij geen enkele combinatie in de buurt kwam van de tijd van Deusser. Met 40,71 seconden eindigde Michael Hughes als tweede. De Amerikaan, stalruiter bij Ashford Farm, had de merrie Contara (v. Conthargos) onder het zadel.

Biessen en Greve

Ivo Biessen zorgde met Cor Leon v. Vlierbeek Z (v. Calvaro Z) voor het beste Nederlandse resultaat. De tijd van 40,85 seconden was goed voor het derde geld. Willem Greve volgde op de vierde plaats. Hij klokte met Carambole-dochter Formidable, winnares van wereldbrons in 2015, een tijd van 41,31 seconden.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook