Ga naar hoofdinhoud

Daniel Deusser wint Mercedes German Master

De Duitse kampioen Daniel Deusser mag zich sinds gisteravond ook Mercedes German Master noemen. Hij bemachtigde deze titel, door de op één na belangrijkste rubriek van de Stuttgart German Masters op zijn naam te schrijven.

Hij zadelde hiervoor zijn negen-jarige merrie Evita van de Veldbalie (v. Wandor van den Mispelaere). In een barrageveld van negen ruiters, klokte hij de snelste tijd in 37.69 seconden. Na de ereronde, racete Deusser nog even de piste rond in zijn gloednieuwe Mercedes jeep ter waarde van bijna 68,000 Euro.

“Ik stond voor aanvang van de proef voor erebord en bedacht mijzelf dat ik het niet erg zou vinden als mijn naam daar ook bij zou staan. Maar dat dat vandaag waarschijnlijk niet zou gaan gebeuren, vanwege het sterke deelnemersveld en de jonge leeftijd van mijn paard” vertelde Daniel.

De tweede plaats was voor de Britse Scott Brash met zijn merrie Ursula (v. Ahorn) Ook zij waren foutloos in de barrage, met een tijd van 38.89 seconden. De Duitsers Ludger Beerbaum met Chaman (v. Baloubet du Rouet) en Max Kuhner met Cornetta (v. Cornet Obolensky) eindigde op een ex aequo derde plaats.

Klik hier voor de volledige resultatenlijst.

Bron: Horses / Stuttgart German Masters

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook