Ga naar hoofdinhoud

El Zoghby snelt naar de overwinning

Karim El Zoghby hier met Colour Girl. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De in Nederland woonachtige Egyptenaar Karim El Zoghby pakte zojuist de winst in het 1.45 meter hoge tweefasen parcours in Amsterdam. Michael Greeve was met zijn tweede plek beste Nederlander van het deelnemersveld vanavond. 

Met twee foutloze rondes in een tijd van 24.14 seconden kon de winst Karim Elzoghby en de patente merrie Colour Girl (v. Cormint) niet meer ontgaan. Michael Greeve stuurde Eurohill’s Africa slechts een halve seconde langzamer rond, goed voor de tweede plek.

De voor Oekraïne uitkomende Braziliaan Cassio Rivetti reed Tangelo van de Zuuthoeve-nakomeling Coleman naar de derde plek. Met een tijd van 28.11 seconden bleef hij de Oostenrijkse Julia Kayser met Sterrehof’s Ushi (v. Vigo D’arsouilles) ruimschoots voor, de fanatieke amazone rijdt sinds kort weer op concours nadat ze afgelopen november een dochtertje kreeg.

Lisa Nooren zette met VDL Groep Sabech D’ha (v. Qredo De Paulstra) een tijd neer van 31.01 seconden, waarmee de Spanjaard Manuel Fernandez Saro met Santiago de Blondel haar voor bleef. De goed presterende jonge amazone eindigde op de zesde plek.

Klik hier voor de uitslagen.
Lees hier alles over Jumping Amsterdam.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook