Ga naar hoofdinhoud

Everse W wint Puissance in Rouen

In het Franse Rouen kreeg de overwinning in het Puissance springen een Nederlands tintje. Onder de Australische ruiter Rowan Willis liep de door A. Waldman uit Putten gefokte Everse W (v. Lexicon) naar een gedeelde overwinning. Ook Laura Renwick bleef met Top Dollar VI (v. Dollar du Murier) foutloos over vijf rondes. 

Everse W komt uit een stam met veel Internationale springpaarden. Zo sprong zijn halfzus, Zerly, op 1,60 meter niveau onder Christine Mc Crea en halfbroer Google op 1,35 meter niveau onder Mischa Everse.

Moederlijn

Als je verder kijkt in de moederlijn kom je ook de goedgekeurde hengst en internationaal 1,50 meter-paard Vario tegen en Allegro, die op het hoogste niveau springt onder Remco Been.

Top Dollar VI

Net als Everse W bleef Top Dollar VI ook alle vijf rondes foutloos. Laura Renwick zat in het zadel van deze pas achtjarige voshengst.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook