Ga naar hoofdinhoud

GP Lier voor Dominique Hendrickx

Afgelopen zondag won de Belgische ruiter Dominique Hendrickx de Grote Prijs van de Indoor Champions Tour in Lier (CSI** 1,45 m). Met de  elfjarige merrie Covia Z (v. Corronell) zette Dominique een messcherpe tijd van 31.80 seconden weg, die niet te kloppen bleek.

De Engelse Jessica Mendoza met Spirit T (v. Tornado) deed een dappere gooi naar de overwinning, maar moest met 31,84 seconden op de teller genoegen nemen met de tweede plaats. De derde plaats was voor de Qatari Mohammed Bassem Hassan met Rosalia la Silla (v. Cassini). De Belg Jan Vermeiren eindigde met de hengst Armstrong van de Kapel (v. Quasimodo Z) op de vierde plaats.

Doron Kuipers reed de snelste tijd van alle barragekandidaten, maar kwam wegens een fout  niet verder dan de vijfde plaats. “Zinius verdiende een nulrit in de barrage. Ik kreeg niet de juiste afstand op de laatste hindernis en dat was mijn eigen schuld”, aldus Doron.

Bron: Horses / Equnews.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook