Ga naar hoofdinhoud

Kleine GP Sentower voor Bucci, Van den Brink vierde

Piergiorgio Bucci was gisteravond met de hengst Casallo Z de snelste in de spannende barrage van de kleine Grote Prijs in Sentower Park in het Belgische Opglabbeek. Hij kreeg de zege niet cadeau want Ann Carton-Grootjans eindigde op twee honderdste als tweede. Ook Mark Bluman zat er vlak bij met de KWPN-hengst Warrant, de andere hengst van Tal Milstein en werd derde. Voor Stefanie van den Brink was er de vierde plaats op de Ierse merrie Merida.

De 23 combinaties in de barrage van het 1,45m-parcours moesten er hard voor rijden om bovenaan het klassement te eindigen. De hengsten van de Tal Milstein Stables waren in grote vorm. Piergiorgio Bucci won in 38,82 seconden de wedstrijd met de Casall-hengst Casallo Z. Maar ook de zoon van Numero Uno, Warrant, ging hard onder Mark Bluman. Het paar finishte in 39,12 seconden.

Veel strijd

Ann Carton-Grootjans wist zich met Funky Music (v. Vigo d’Arsouilles) op geweldige wijze tussen de twee Milstein-hengsten in te rijden. Zij klokte de tweede tijd van 38,84 seconden. Stefanie van den Brink, die voor Ashford Farm rijdt, plaatste zich als vierde met Merida (v. Metropole) in 40,00 seconden. Ook de vijfde tijd, 40,11 seconden, van de Luxemburger Christian Weier en Global (v. Nabab de Rêve) bewees dat de top erg dicht bij elkaar lag.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horseman.be/PaardenkrantHorses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook