Ga naar hoofdinhoud

Michel Hendrix promoveert naar A-kader

Michel Hendrix met Baileys. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op basis van zijn goede resultaten van de afgelopen maanden is Michel Hendrix gepromoveerd naar het A-kader. Hendrix won vorige maand zilver op het NK Springen in Mierlo en maakt met de elfjarige KWPN-ruin Baileys (v. Indoctro) nu deel uit van het hoogste kader in de Nederlandse springsport.

In het A- en B-kader springen is in totaal ruimte voor dertien combinaties, waarvan er nu tien opgevuld zijn: acht in het A-kader en twee in het B-kader.

A-kader:
Leopold van Asten met VDL Groep Zidane N.O.P.
Jeroen Dubbeldam met SFN Zenith
Michel Hendrix met Baileys
Willem Greve met Carambole N.O.P.
Harrie Smolders met Don VHP Z
Harrie Smolders met Emerald N.O.P.
Maikel van der Vleuten met VDL Groep Arera C
Marc Houtzager met Sterrehof’s Calimero

B-kader:
Johnny Pals met Fernando BH
Ruben Romp met Audi’s Teavanta II C Z

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook