Ga naar hoofdinhoud

Nicola Philippaerts start GP-hengst Aikido Z

Aikido Z, hier onder Jeroen Appelen. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Nicola Philippaerts heeft een nieuw paard onder het zadel. Het gaat om de elfjarige hengst Aikido Z (Accardi x Corrado), die eerder op het hoogste niveau werd uitgebracht door de Belgische ruiters Jan Motmans en Jeroen Appelen.

Nicola Philippaerts en Aikido Z maken deze week hun debuut op het CSI3* in Roeser (Luxemburg).

De hengst werd vanaf 2013 internationaal uitgebracht door Jeroen Appelen en won onder meer de Grote Prijzen in Lier en Zandhoven. Dit voorjaar nam Jan Motmans de teugels over. Hij startte de hengst op de CSI’s in Lummen, Hamburg en anderhalve week geleden in Lier.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Philippaerts

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook