Ga naar hoofdinhoud

Patrik Kittel voorspelt uitslag Wereldbekerfinale

Isabell Werth met Weihegold OLDFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Patrik Kittel heeft op de Zweedse website Tidningen Ridsport een voorspelling gedaan van de uitslag van de Wereldbekerfinale dressuur in Omaha. De Zweedse ruiter denkt dat de topdrie er als volgt uit zal gaan zien: Isabell Werth met Weihegold op 1, Laura Graves met Verdades op 2 en Carl Hester met Nip Tuck op 3. 

Aan een dressuurvoorspelling durven meer mensen zich te wagen, maar de Zweedse website liet de Zweedse springexperte Lotta Björe ook een voorspelling doen van de uitkomst van de springfinale.

Zij tipt Steve Guerdat (die zijn derde Wereldbekerzege op rij aaneen kan rijgen) met Bianca, Denis Lynch met All Star (het best presterende springpaard in 2016 volgens Horstelex Results) en Marcus Ehning met Pret a Tout als de grootste kanshebbers.

Bron: Tidningenridsport.se

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook