Ga naar hoofdinhoud

Schröder vierde in de Glock’s Grand Prix

Gerco Schröder met Glock's Zaranza. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De Duitse Eva Bitter stuurde de voshengst Perigueux zojuist naar de wint in de Glock's Grand Prix. Gerco Schröder maakte luchtreizen met Glock's Zaranza, maar door een ongelukkige fout moest de Glock-combinatie genoegen nemen met de vierde plek. 

Als enige Nederlander plaatste Gerco Schröder met Glock’s Zaranza (v. Karandasj) zich voor de zeven starts tellende barrage in het Oostenrijkse Treffen. Als eerste starter stuurde Duitser Holger Hetzel Limbus-zoon Legioner foutloos rond in een tijd van 45.26 seconden. Landgenote Eva Bitter kon dit nog sneller, de amazone stopte met Perpignon-zoon Perigueux de klok op 42.38 seconden.

Met uitzonderlijke kwaliteit sprong Glock’s Zaranza (v. Karandasj) rond in een tijd van 44.34 seconden, helaas liep de combinatie onderweg tegen een fout aan waardoor het duo de vierde plek innam. Als laatste starter deed Charlotte Mordasini nog een gooi naar de overwinning, met Diamant de Semilly-zoon Tiny Toon Semilly noteerde ze een foutloze rit in een tijd van 45.74 seconden. De Zweedse amazone stelde zich als derde op. De Duitser Michael Jung stuurde fischerTamarindo (v. Dollar de la Pierre) naar de vijfde plek.

Sanne Thijssen en Casco-nakomelinge Warette pakten afgelopen vrijdag nog de tweede plek in de kwalificatieproef voor de Grote Prijs, nu liep de combinatie tegen een fout aan in het basisparcours.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook