Ga naar hoofdinhoud

Schuttert net naast winst in GP Lummen

De Grote Prijs van Lummen was vanmiddag een prooi voor de thuisrijdende Gregory Wathelet. Frank Schuttert werd tweede in dit driesterren 1.50m met barrage en Cassio Rivetti uit de Oekraïne nam als derde op het podium plaats.

Wathelet was met de tienjarige Algorhythem iedereen te snel af. Het Belgische duo finishte in 41.41 seconden, waar Schuttert en de negenjarige GK Quentin de klok stopten op 43.05 seconden.
Rivetti zat in het zadel van de zeventienjarige Vivant en had 43.41 seconden nodig om over de eindstreep te rijden.

Werner Muff uit Zwitserland eindigde met de tienjarige Pollendr op de vierde plaats en de Duitser Alexander Hinz maakte de top vijf compleet met Campitello.

Henk van de Pol en de twaalfjarige Willink verschenen ook aan de start van deze rubriek. Met vijf strafpunten in de barrage eindigden zij op de zevende plaats. Ook Roelof Bril en Catherina F kregen vijf strafpunten in de barrage en werden negende.
Jody van Gerwen kreeg zes strafpunten in de barrage met Acord en eindigde hiermee op de elfde plaats en Johnny Pals eindigde met 23 strafpunten op de vijftiende plaats met Fernando.

In het 1.30m direct op tijd was Pals met de achtjarige Topspin iedereen te snel af. Als laatste starter wist hij de snelste tijd neer te zetten en de winst in deze rubriek te pakken. Jens Vandenberk werd tweede voor thuispubliek met de elfjarige Hedgewig en Luis Sabino Goncalves uit Portugal werd derde met Teck de Riverland.

Schuttert kwam in deze rubriek met Corradina PP aan de start, maar bleef met een tijdfoutje op de dertiende plek steken. Leon Thijssen had met Fireball ook een tijdfout, maar viel niet meer in de prijzen.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook