Ga naar hoofdinhoud

Smolders weer net naast podium in Mechelen

Een thuisoverwinning in de 1,45 m-rubriek van Jumping Mechelen. Pieter Devos was zijn concurrentie in de barrage te snel af en eiste de overwinning op. Harrie Smolders viel met Zinius net buiten het podium.

Devos en Haloubet Hitchcock (v. Baloubet du Rouet) snelden in de barrage naar een tijd van 31,88 seconden. Landgenoot Gilles Thomas kon zijn tijd niet kloppen. Hij stuurde Indiana V.H Kapelhof (v. Chatman) in 32,07 seconden rond. Daarmee bleef hij Henrik von Eckermann en Yajamila (v. Lux Z) wel voor, die derde werden door in 32,18 seconden te finishen.

Smolders sloot als vierde aan met een tijd van 32,94 seconden. Gisteren behaalde de ruiter met Zinius eveneens de vierde plek, maar dan in het jachtparcours over 1,45 m. De top vijf werd vandaag afgesloten door Pilar Lucrecia Cordon en Armani Des Maraichers (v. Kashmir van Schuttershof).

Leopold van Asten nam met VDL Groep C Tara Z (v. Crown Z) deel aan deze rubriek. In de barrage noteerden zij een tijd van 32,98 seconden. Een balkje gooide roet in het eten voor een hogere klassering. Ze werden uiteindelijk negende.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook