Ga naar hoofdinhoud

Spaanse overwinning in openingswedstrijd Longines Masters Hong Kong

De openingswedstrijd van de Longines Masters in Hong Kong werd zojuist een prooi voor de Spaanse Pilar Lucrecia Cordon. Hong Kong heeft dit weekend de laatste in de serie van drie wedstrijden om de Longines Masters Grand Slam. In het zadel van Coriana van Klapscheut trok Cordon de 1,45m-openingsrubriek direct op tijd naar zich toe. Roger Yves Bost en Jane Richard Philips werden tweede en derde.

21 combinaties gingen in de openingswedstrijd van start, veertien legden het 1,45m-parcours foutloos af. Pilar Lucrecia Cordon zette al vroeg met de Darco-merrie de winnende tijd van 55,68 seconden op het scorebord. Ze verbeterde de tijd van de Zwitserse Jane Richard Philips met twee seconden, die even daarvoor op Zekina Z (v. Zandor Z) 57,46 seconden had gereden.

Roger Yves Bost deed aan het eind nog een poging om de snelste te zijn. Met Pegase du Murier (v. Adelfos) kwam hij een seconde te kort voor de winst en nestelde zich tussen de twee amazones in de einduitslag.

De meeste ruiters beschouwden het parcours als opwarmer en drongen niet verder aan voor een toptijd. Pius Schwizer werd op ongeveer vijf seconden vierde met PSG Future (v. Cash and Carry). Jerome Guery nam op de Casall-hengst Alicante de vijfde plek voor zijn rekening.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook