Ga naar hoofdinhoud

Tweede GP-overwinning voor Breitling LS deze maand

Beezie Madden en Breitling LS Foto Sportfot

Op het viersterrenconcours in Wellington liet de goedgekeurde KWPN-hengst Breitling LS zien in topvorm te verkeren. De zoon van Quintero werd onder Beezie Madden zaterdag uitgeroepen tot winnaar van de Grand Prix. Het is de tweede keer deze maand dat het duo een Grand Prix wint. Op 4 maart namen zij ook al de eerste prijs in ontvangst nadat zij het 1,60m hoog parcours succesvol doorlopen hadden.

Van de 45 deelnemers wisten slechts vijf combinaties het basisparcours foutloos uit te rijden. Ook in de barrage werden geen fouten gemaakt, maar Madden was met de Quintero-zoon het snelste van het stel. Daniel Coyle werd met Cita tweede, gevolgd door Richie Moloney met Freestyle de Muze.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook