Ga naar hoofdinhoud

Vicekamioen BWP-hengst Kullen verkocht

De vierjarige BWP-hengst Kullen C (v. Clarence) is verkocht naar de stallen van Patrick Verheyen en zal vanaf nu uitgebracht worden door zijn zoon Max.

“We vonden het al langer een interessante hengst. Het is de bedoeling dat ik hem in de hengstencompetitie uitbreng en op wat andere wedstrijden”, vertelt Max Verheyen.

Vorig jaar werd Kullen C uitgeroepen tot de vicekampioen van de BWP hengstenkeuring. Zijn vader Clarence C werd in 2005 op de Holsteiner keuring eveneens uitgeroepen tot vicekampioen.

Eind vorig jaar won Kullen C met Bob Janssens nog de aanlegtest voor driejarigen binnen het BWP gewest Geel. Tijdens de hengstencompetitie wisten zij zowel in Sentowerpark, Azelhof als ‘t Overdijk foutloos te blijven.

De hengst zal voortaan ter dekking komen te staan bij Stoeterij Twinkeling.

Bron: Horses/ Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook