Ga naar hoofdinhoud

Winn Winn naar winst in Arezzo, Vrieling vijfde

De zege in de Gold Tour over 1,50m in Arezzo was vanmiddag voor de thuisrijdende Gianni Govoni met Winn Winn. Landgenoot Emilio Bicocchi eindigde met Sassicaia Ares op de tweede plaats en werd gevolgd door twee Franse combinaties. Jur Vrieling eindigde in deze tweefasen rubriek op de vijfde plaats.

Govoni liet er met de Chin Chin-merrie geen twijfel over bestaan en eiste met een verschil van bijna anderhalve seconde de overwinning op in deze kwalificatie-proef voor de Grand Prix. De Italiaanse ruiter liet de veertienjarige merrie in 38,82 seconden over de streep galopperen. Bicocchi kwam met de Ephebe F. Ever-zoon het dichtst bij de tijd van Govoni en klokte af op 40,28 seconden, goed voor de tweede plek.

Fransen

De derde en de vierde plaats waren voor Robin Muhr met Unforgettable Damvil en Nicolas Deseuzes met Quilane de Lezeaux  uit Frankrijk. Muhr en de Corrado-zoon kwamen in 40,88 seconden aan de finish en Deseuzes stuurde de Grenat de Grez-merrie in 41,14 seconden foutloos rond.

Klein verschil

Vrieling was met Acascia een fractie sneller dan Thomas Ryan met Quite Zero (v. Quite Capitol) en werd vijfde. Het duo uit Ierland kwam aan de finish in 41,36 seconden en Vrieling stuurde de negenjarige merrie van Diamant de Semilly in 41,33 seconden rond.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook