Ga naar hoofdinhoud

Suzanne Tepper pakt zesde plaats CSI3* Warschau

Foto De Paardenkrant
Zonet is Suzanne Tepper als zesde geëindigd in de CSI3* op een hoogte van 1,45m in de Poolse hoofdstad Warschau. Ze deed dit met Labor's Wonderboy, een tienjarige Indoctro-nakomeling. De Est Gunnar Klettenberg en L.B. Carnaval La Silla (v. Carthago Z) reden naar de overwinning. 

Klettenberg en Carnaval La Silla finishten in 33,94 seconden in de tweede fase. Dat was ruim twee seconden sneller dan de Pool Andrzej Gloskowski, die met Cros (v. Chambertin) tweede werd. De derde plaats was voor de KWPN-er Zuko S (v. Odermus R) en de Litouwer Andrius Petrovas. Deze combinatie finishte in 36,08 seconden.

Onze landgenote Suzanne Tepper deed het ook erg goed met Labor’s Wonderboy. Ze had weliswaar een balkfout in de tweede omloop, maar was met 33,74 seconden snel genoeg om zich de zesde plaats te garanderen. Piet Raijmakers Jr. en Willem hadden meer pech. Deze combinatie had een balkfout in de eerste omloop en belandde zo op de 17e plaats.
Jur Vrieling en Sissi van ’t Schuttershof (v. Nabab de Reve) werden 26e door acht strafpunten en een tijd van 65,15 seconden. Jody Van Gerwen, die gisteren nog de wereldbekerwedstrijd won met Tantalus, eindigde vandaag op plaats 36 met Acord (v. Andiamo Z) na negen strafpunten in eerste omloop. Vrijdagavond won Van Gerwen met Acord wel de puissance. Stephanie Brugman moest opgeven met Toniki-W (v. Indoctro).

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Horses

Eén reactie op “Suzanne Tepper pakt zesde plaats CSI3* Warschau

  • H.Janssen

    Acord met Jody Van Gerwen hebben vrijdagavond nog wel even het puissance
    springen gewonnen!
    Dan mag het de volgende dag ook ietsje minder zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook