Ga naar hoofdinhoud

Timothy Hendrix vliegensvlug naar winst in Maastricht

Update

Op Jumping Indoor Maastricht heeft Timothy Hendrix de winst opgeëist in de openingsrubriek. Met Beau Beau (v. Untouchable) was hij verreweg de snelste in de CSI 3* rubriek over 1,40 meter direct op tijd.


In een tijd van 55,31 wist Hendrix zijn tienjarige merrie foutloos door het parcours te sturen. Op ruim vier seconden afstand volgde Jeroen Dubbeldam met Dokyra Fortuna (v. Canturano). In een tijd van 59,68 seconden reed hij foutloos rond, goed voor de tweede plaats.

De altijd snelle Duitser Hans-Dieter Dreher moest vandaag de twee vlugge Hollanders voor laten gaan. Met Cim Air (v. Con Air) liet hij een tijd van 60,39 seconden op het scorebord noteren waardoor hij genoegen moest nemen met de derde plaats.

De Amerikaanse broers Lucas en Wilton Porter, die laatst nog in het nieuws waren door hun biedingen in de SFN veiling op Zenith, streden ook om een top-5 notering.
Wilton Porter werd vierde met Delinquent JX (v. Darco) in een tijd van 61,03 seconden. Zijn broer Lucas werd vijfde met Cassina 64 (v. Collado) in een tijd van 63,54 seconden.

Aniek Poels werd zesde met Barry White 3 (v. Twisther) in 64,06 seconden en Eric van der Vleuten volgde haar op de voet met Quivive S Z (v. Quasimodo Z) in 64,56 seconden. Hij werd zevende.

Gerco Schröder en Dobelensky

Gerco Schröder startte zijn nieuwe aanwinst Glock’s Dobelensky (v. Cornet Obolensky) ook in de 1,40m-rubriek. Het duo bleef foutloos en eindigde als 22ste. Het Glock Horse Performance Center deelde op Facebook een korte video van de rit.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook