Ga naar hoofdinhoud

Aanmeldingen WEG 2018 compleet

Gister was deadline waarop kandidaatsteden hun aanvragen konden indienen, voor het organiseren van de WEG 2018. De FEI gaat na het terugtrekken van Groot-Brittannië, met drie kandidaat verzoeken verder.

Bromont, Montreal in Canada, voldeed al eerder aan de voorwaarden gesteld door de FEI. Gister werd bekend dat ook de aanvragen van twee Amerikaanse steden goedgekeurd waren.  Met Wellington, Florida en Lexington, Kentucky heeft Amerika twee ijzers in het vuur. Enerzijds wil de VS de wereldruiterspelen in Wellington, Florida organiseren, maar met Lexington, Kentucky houdt men nu nog een extra optie achter de hand. Lexington/Kentucky, was in 2010 al eens eerder gastheer van de WEG.

De kandidaten voor de organisatie van de WEG 2018 worden op 2 december gepresenteerd door de FEI. In juni 2014 mogen de organisaties hun uiteindelijke plannen presenteren, waarna de organiserende stad bekend gemaakt wordt.

Bron: Horses / FEI

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook