Ga naar hoofdinhoud

Bugatti VDL naar Nicole Bellissimo

Eerder vandaag maakte de VDL Stud bekend Fakir VDL te hebben verkocht en nu is ook de verkoop van de KWPN-goedgekeurde hengst Bugatti VDL bekendgemaakt. De Silverstone-zoon is aangekocht door de familie Bellissimo en zal voortaan door Nicole Bellissimo gereden worden.


“Nicole Bellissimo wordt begeleid door Candice King en met haar doen we veel zaken. Nicole heeft Bugatti in Wellington uitgeprobeerd en dat ging super”, aldus Janko van de Lageweg namens de VDL Stud. “Bugatti dekte niet erg veel, maar deed het in de sport erg goed. Daarom hebben we besloten hem aan de familie Belissimo te verkopen.”

Marcel de Boer en John Popely leidden Bugatti op en sinds kort bracht Suzanne Tepper de hengst uit op 1,40 m-niveau.

Nicole Bellissimo’s vader Marc Bellissimo is de grootste aandeelhouder van Wellington Equestrian Partners LLC, waar ook Equestrian Sport Productions LLC onder valt. Laatstgenoemde organiseert het Winter Equestrian Festival in Wellington.

De familie Bellissimo kocht eerder op de WEF Sport Horse Auction 2014 al de Cardento-zoon First VDL van de VDL Stud en Nicole Bellissimo rijdt al meer VDL-paarden.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.