Ga naar hoofdinhoud

BWP-prestatiestammen online

Een overzicht van prestatiestammen van het BWP staat nu online op de site van het Belgische stamboek. Het project om de prestatiestammen in beeld te brengen, loopt sinds 2010 en slaat terug op werk van Jo De Roo, die al heel wat stammen in beeld bracht.

Er werd vertrokken van een basislijst van 55 merries en fokkers/eigenaren kunnen zelf een stamnummer aanvragen voor hun merrie. Intussen kon het stamboek haar zeventigste prestatiestam verwelkomen.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook