Devos oppermachtig in Grote Prijs Bordeaux

Pieter Devos hier met Apart Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Als laatste verscheen Pieter Devos vanmiddag aan de start in de barrage om de Grote Prijs van Bordeaux. In 35,49 seconden was hij zijn voorgangers te snel af en pakte hij de overwinning. Dit deed hij met de KWPN ruin Apart (v. Larino)

In 36,38 seconden finishte de nummer twee, Bertram Allen, met de negenjarige Izzy by Picobello (v. Cicero Z).

Snelste basisparcours

In het basisparcours reed Ludger Beerbaum met de ervaren Chaman (v. Baloubet du Rouet) de snelste tijd. Dit konden ze niet evenaren in de barrage. In 36,46 seconden eindigden ze nipt achter Bertram Allen op de derde plaats.

Top vijf

Penelope Leprevost had met haar merrie Ratina d’la Rousserie (v. Quaprice Bois Margot) 38,03 seconden nodig om de barrage op eigen bodem foutloos af te leggen. De Franse combinatie mocht de vierde prijs op halen. De top vijf werd compleet gemaakt door Nicola Philippaerts met Casall-zoon Chilli Willi.

De Nederlandse ruiters in deze rubriek, Leopold van Asten en Maikel van der Vleuten, konden geen rol van betekenis spelen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.