Ga naar hoofdinhoud

Fok je droomveulen!

Fokkerij
Foto Lonneke Ruesink
Je droomt van een prachtig veulen, maar weet niet welke hengst je moet uitzoeken voor je merrie om dit veulen te fokken? Dan is dit jouw kans! KWPN-hengstenkeuringscommissielid Cor Loeffen geeft op Horse Event op 7, 8 en 9 september gratis fokadvies. Iedere dag analyseert Cor Loeffen twee KWPN-merries op bouw, beweging en afstamming. Aan de hand daarvan geeft Cor advies over de hengstkeuze.

Wil jij gratis fokadvies en ben jij in de gelegenheid om met je KPWN-merrie naar Horse Event te komen? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar [email protected] Vermeld daarin je gegevens, de gegevens van je paard (naam, afstamming, leeftijd) en wat voor veulen je wilt fokken. Wie weet word jij uitgekozen om met je paard naar Horse Event te komen voor gratis advies!

Ben jij niet in de gelegenheid om je paard mee te nemen naar Horse Event, maar wil je wel graag fokadvies? Neem dan het stamboekpapier en een foto mee naar Horse Event. In de Bit-stand (nabij de Bit-piste) geeft Cor dagelijks een half uur fokadvies.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook