Ga naar hoofdinhoud

Frank Schuttert balk in 1,50 m in Lyon

Jan en Frank Schuttert Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Met slechts één balk, die uit de lepels werd getikt door de bruine hengst Silbermond in het 1,50 m van de CSI5* in Lyon,  zakte Frank Schuttert vandaag naar een 22ste plaats in het klassement. Hun eindtijd was 79,99 seconden. Met dertien foutloze combinaties en twaalf prijzen is er met een balk in deze rubriek geen eer te behalen.

De proef werd gewonnen door de Franse ruiter Grégory Cottard met zijn merrie Regate d’Aure. Hij reed foutloos in 59,61 seconden. De Fransman Julien Epaillard doet goede zaken in Lyon. Hij werd ditmaal tweede met zijn 9-jarige hengst Usual Suspect d’Auge in een tijd van 59,79 seconden. De derde prijs ging naar de Colombiaan Rene Lopez met Con Dios III.

1,35 m rubriek

In het 1,35 van de CSIYH1* in Lyon werd Frank Schuttert zojuist 23ste met Denver de Liebri Z. Hij stuurde deze hengst foutloos rond in een tijd van 38,39 seconden. De proef werd gewonnen door de Colombiaan Carlos Lopez met zijn KWPN-gefokte merrie Farrah W. Deze combinatie reed in een tijd van 30,62 seconden zonder fouten naar de finish.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook