Ga naar hoofdinhoud

Frank Schuttert op de vijfde plek in Münster

Frank Schuttert en Arc de Triomphe

Schuttert plaatste zich vanmiddag in de 1.45 rubriek in Münster net niet op het podium. Met GK Quentin (v. Quantum) reed hij zijn ronde in een tijd van 67.26 seconden, die goed was voor de vijfde plek. Hiermee kwam hij niet in de buurt van topruiter Christian Ahlmann met Barco, die met een snelle foutloze rit van 62.77 seconden overtuigend de rubriek op zijn naam zette. 

De tweede plek was eveneens voor een Duitser, Lars Volmer bleef met Peppi N.W. (v. Pontifex) de Italiaan Andre Sakakini met Stakkato Gold-dochter H.W.’s Saskia ruim voor. Op de vierde plek stelde de Ier Alex Duffy met Padinus-zoon Wrangler II zich op.

Een nulronde en daarmee de elfde plek was er voor Leopold van Asten met VDL Groep Beauty (v. For Pleasure). Wout-jan van der Schans reed met Aquila SFN eveneens een nulronde maar viel door de tijd van 71.73 seconden net buiten de prijzen.

Duitsers oppermachtig in de 1.50 rubriek
Duitser Hans-Thörben Rüder won met Orlanda zojuist de 1.50 rubriek op het viersterren concours in Münster. Duitser Jörne Sprehe volgde hem op de tweede plek met zijn merrie Luna (v. L’Avian). Katrin Eckermann was Chamonix (v. Chacco-Blue) goed voor de derde plek. Met Ludger Beerbaum en KWPN-hengst Chaman op de vierde plek en Jana Wargers met Cornet Obolensky-zoon Caspar op de vijfde plek waren de Duitsers oppermachtig in deze rubriek.

De beste Nederlander was Albert Zoer met Cardoso (v. Lupicor) op de twaalfde plek. Wout-Jan van der Schans noteerde met Capetown (v. Oklund) vijf strafpunten en daarmee de 18e plek. Leopold van Asten eindigde met VLD Groep Zagreb op de 20e plek gevolgd door Frank Schuttert met Arc de Triopmhe.

Klik hier voor de uitslagen van het 1.45.
Klik hier voor de uitslagen van het 1.50. 

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook