Ger Visser persoonlijk failliet

Foto De Paardenkrant

Ger Visser is dinsdag persoonlijk failliet verklaard door de rechtbank in Zutphen, omdat hij tientallen miljoenen euro’s uit zijn eigen bedrijf zou hebben gehaald. Ger Visser bevestigt tegen Radio Oost dat hij geld heeft geleend van zijn eigen bedrijf maar dat zou op aandringen van de banken zijn gebeurd. Het zou gaan om een bedrag van 55 miljoen euro. Volgens Ger Visser maakt de Rabobank hem doelbewust kapot. ‘De Rabobank is een zooitje misdadigers’, zei Visser tegen Radio Oost. Volgens het blad Quote had Visser vorig jaar nog een persoonlijk vermogen van 140 miljoen euro. 

Stal Eurocommerce staat al een tijdje op naam van Ger Visser jr. Het paradepaard van de stal, Eurocommerce London, behaalde afgelopen weekend nog met zijn ruiter Gerco Schröder een tweede plek tijdens de finale van de Global Champions Tour in Abu Dhabi.

Bron: Horses.nl/Omroep Gelderland/Radio Oost

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Ger Visser persoonlijk failliet
  1. 1

    tja, dit zal vast en zeker nog een staartje krijgen.