Ga naar hoofdinhoud

Japanner Sugitani wint in Ascona

Taizo Sugitani

De Japanner Taizo Sugitani heeft de Grote Prijs van Ascona gewonnen met Avenzio (v. Animo). De Olympische combinatie bleef Arthur da Silva en de Belg Constant van Paesschen voor.


In de tweede ronde wist Sugitani de concurrentie te snel af te zijn en hij stuurde zijn veertienjarige Animo-zoon in 36,75 seconden naar de overwinning. Ruim sneller dan tweede prijswinnaar Arthur da Silva, die Luis Della Caccia (v. Lancer II) startte. De Belg Van Paesschen, die een succesvol concours kent in Ascona, werd derde met Citizenguard Toscan de St. Her (v. Surcouf de Revel).

Ivo Biessen was met een elfde plek de beste Nederlander. Hij kreeg met Audi’s Wizard (v. Lupicor) vier strafpunten in de tweede omloop. Bart Bles werd achttiende en Hendrik-Jan Schuttert 23ste.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook