Ga naar hoofdinhoud

Laatste publieke optreden Painted Black

Exclusief

Officieel had hij al afscheid genomen van de sport, maar bezoekers van de hengstenshow van Stal Brouwer werden gisterenavond  verrast met het allerlaatste publieke optreden van Painted Black. Onder zijn eigenaresse en amazone Morgan Barbançon Mestre toonde de pikzwarte nog eenmaal alle Grand Prix-oefeningen.

Zijn leeftijd van negentien lentes is de zwarte Gribaldi-zoon in het geheel niet aan te zien. Met een speels gemak toonde hij op de klanken van zijn Stones-klassieker onder andere een vrijwel volmaakte piaffe-pirouette.

Bekijk hier het fotoalbum van Painted Black op de hengstenshow

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook