Ga naar hoofdinhoud

Lynne Maas neemt revanche

Lynne Maas nam vanochtend met Salo (v. Ferro) revanche op Kirsten Beckers en Broere Valdez (v. Houston) in Amsterdam. Afgelopen donderdag moest Maas nog genoegen nemen met een tweede plek in de Prix St. Georges, maar vandaag in de Kür op muziek wist zij Beckers en Valdez voor te blijven. Met maar liefst 77,208% overtuigde zij met haar zwarte Salo de jury.

Hoewel donderdag Beckers’ overwinning nog zeer nipt was, was die van Maas een stuk overtuigender. Beckers en Valdez behaalde een score van 75,958%. De derde plek was wederom voor Thamar Zweistra en Whoopy (v. Rubiquil). De combinatie scoorde 71,333%.

Diederik van Silfhout viel met Winningmood (v. Prado) net van het podium en werd vierde. De vijfde plaats was er voor Kyra Klinkers. De jonge amazone zadelde haar Tara (v. Jazz) en reed naar 67,792%. Adelinde Cornelissen eindigde met Zephyr (v. Jazz) als zesde met 66,875%.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook