Ga naar hoofdinhoud

Muff wint 1,35m in eigen land

Foto Lonneke Ruesink

De Zwitser Werner Muff won zojuist in Zürich een 1,35m proef met zijn Osiris du Goyen (v. Le Tot de Semilly). De rubriek was een kwalificatie voor de Mercedes Jump & Drive-rubriek, die vanavond verreden zal worden. Het gehele podium werd door Zwitsers ingenomen: Pius Schwizer werd tweede, gevolgd door Paul Estermann.

In 46,44 seconden stuurde Muff zijn Le Tot de Semilly-nakomeling naar de overwinning in de direct op tijd verreden proef. Schwizer had een fractie langer nodig om foutloos rond te komen, namelijk 46,58 seconden. Hij zadelde hiervoor zijn zestienjarige Ulysse (v. Nonstop). Esterman finishte met zijn Naiade d’Auvers (v. Cumano) in 46,92 seconden.

De top vijf werd compleet gemaakt door de Belg François Mathy Junior met Elvis van de Vrunte (v. Oleander van de Herkkant) en de Duitser Hans-Dieter Dreher met Canberra R (v. Cyrano de Bergerac). Beste Nederlander was Gerco Schröder met VDL Groep Zagreb (v. Querlybet Hero). De combinatie kreeg twee strafpunten te verduren en werd 28ste.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook