Ga naar hoofdinhoud

‘Power’-koppel Foster en Farrington

Tiffany Foster en Tripple X III (v. Namelus R) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Zij komt uit Vancouver, Canada, terwijl hij oorspronkelijk uit Chicago komt, liefde kent geen grenzen voor Tiffany Foster en Kent Farrington. Hun liefde ontpopte zich op het internationale springsport circuit. Deze Olympische Spelen streden ze tegen elkaar, een voorbeeld hoe uniek en boeiend de paardensport is.

Er is geen andere Olympische sport waar mannen en vrouwen op gelijke voet tegen elkaar strijden. Dit moet voor het Olympische koppel Foster en Farrington een extra dimensie aan hun relatie hebben gegeven.

Tiffany en Kent streden allebei voor de gouden medaille. Ze hebben beiden de wil om te winnen, al moeten ze elkaar verslaan in de ring. Toch blijven ze elkaar stimuleren en helpen, misschien wel de reden van hun sterke optreden in Rio. Farrington won team zilver met Voyeur en was dicht bij een individuele medaille, Foster reed in een ijzersterke landenwedstrijd met Tripple X III dubbel nul. Romantiek op de Olympische Spelen die alleen paardensport kan bieden.

Op Instragram schrijft Foster: “When you ❤️ him but you still want to beat him 😼”

When you ❤️ him but you still want to beat him 😼

Een foto die is geplaatst door Tiffany Foster (@tiffanyfoster18) op


Kent en Tiffany hebben veel gemeen met een ander Olympisch koppel:  De zevenkampster Brianne Theisen-Eaton en tienkamper Ashton Eaton. Kijk naar het volgende filmpje:

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Noelle Floyd

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook