Ga naar hoofdinhoud

Raijmakers wint 1,40m Jumping Amsterdam

Foto De Paardenkrant

Zojuist won Piet Raijmakers Junior met Van Schijndel’s Chanelly (v. Contender) het 1,40m in Amsterdam. In de rubriek direct op tijd wist hij in 47,02 seconden rond te komen en bleef zo de concurrentie voor. Tweede werd de Italiaan Emanuele Gaudiano met Admara 2 (v. Padinus).

Een derde plaats was er voor Timothy Hendrix met zijn Vita R (v. Matterhorn). Hij moest in 49,36 seconden zich net achter de Italiaan scharen, die in 47,85 rond reed. Suzanne Tepper werd met de ervaren Sensation (v. Corland) vierde in 50,17 en Wout-Jan van der Schans reed Quincy W (v. Quidam de Revel) naar een vijfde plaats in 51,60 seconden.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook