Ga naar hoofdinhoud

Van der Schans op een zucht van winst in GP Ascona

Opnieuw een fraaie ereplaats voor een landgenoot in een GP5*. Na Marc Houtzager in Aken, deed Wout-Jan Van der Schans het met Capetown (v. Oklund) in Ascona. Na een barrage met liefst veertien combinaties, bleek hij uiteindelijk goed voor de vierde plaats. De winst ging naar de Duitser Hans-Dieter Dreher en de pas negenjarige Berlinda (v. Berlin).

De top vier eindigde binnen de seconde, maar Dreher was uiteindelijk de snelste. Michael Whitaker en Calisto Blue (v. Chacco-Blue) volgden op een kleine halve seconde. De derde stek ging naar Wilm Vermeir met de eveneens negenjarige Iq van het Steentje (v. Toulon). Daarna volgde Van der Schans, Yuri Mansur vervolledigde met Unita ASK (v. Corrado I) de top vijf.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook