Ga naar hoofdinhoud

The Stallion Company koopt Quintero

The Stallion Company van Ken Rehill in Frankrijk heeft de Holsteiner hengst Quintero gekocht van het Holsteiner Verband.


De hengst van Quantum maakte onder de Zweedse ruiter Rolf-Göran Bengtsson furore. Als vijf- en zesjarige was hij finalist bij de wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden. Ook nam hij drie keer deel aan de finale van de wereldbeker met een vijfde plaats als hoogste klassering in Göteborg.

Het afgelopen seizoen stond Quintero te dekking op Zangersheide, in 2015 zal hij naast Namelus R en Cormint via The Stallion Company ter beschikking komen.

Bron Horses/Studforlife

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook