Ga naar hoofdinhoud

Stutteri Ask en Bengtsson uit elkaar

Rolf-Göran Bengtsson met Casall Ask Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Via een persbericht hebben Rolf-Göran Bengtsson en de Deense stoeterij ASK laten weten hun samenwerking te beëindigen. Sinds een aantal jaren was Stutteri ASK de hoofdsponsor van de Zweedse topruiter. Of er nu een nieuwe hoofdsponsor komt, is nog niet bekend.

De sponsoring kwam vooral onder de aandacht door het achtervoegsel ASK achter de naam van de toppaarden van Bengtsson, denk maar aan Casall ASK (v. Caretino) en Clarimo ASK (v. Clearway). Deze hengsten blijven echter onder het zadel van de Zweed aangezien zij in eigendom zijn van het Holsteiner Verband. Een aantal van zijn andere toppers, zoals olympiadepaard Unita ASK (v. Corrado I) en Boston ASK (v. Berlin) vertrekken wel. Wie hun nieuwe ruiter wordt, is eveneens nog niet bekend.

Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook