Ga naar hoofdinhoud

Van Paesschen wint 1.50m Lyon

Constant van Paesschen hier met Citizenguard Cadjanine Z. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Constant van Paesschen won zojuist de 1.50m rubriek in Lyon. De Belg reed met de tienjarige SBS-gefokte Citizenguard Understone van de Kapel het parcours in 31.20 seconden rond en haalde daarmee de 'Prix Région Rhône-Alpes' binnen. Rodrigo Pessoa werd tweede en Lauren Hough nam de derde plek in.

Nipt won Van Paesschen van Pessoa en de KWPN-er Tinkabell 12. Slechts een verschil van negen honderdste van een seconde bracht Pessoa naar de tweede plaats. Hough en de SF-gefokte Royalty des Isles reden het parcours in 31.64 seconden rond, wat goed genoeg was voor een derde plaats.

Op de vierde plaats eindigden de Zwitserse amazone Marie Pellegrin en de Cornet Obolensky-nakomeling Chase Manhatten met een tijd van 31.76 seconden. Achter deze combinatie eindigde Pellegrin’s landgenote Jane Richard Philips, die de SF-gefokte Pablo de Virton in 32.11 seconden het parcours rond stuurde.

Twee Nederlanders namen deel aan deze rubriek. Wout-Jan van der Schans werd met de KWPN-er Aquila SFN twaalfde. Hij reed het parcours foutloos rond in 34.91 seconden. Gerco Schröder verscheen met Indoctro-nakomeling Amarillo in de ring. Een tijd van 39.75 seconden en een springfout brachten hem naar de 29ste plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.