Weer winst voor Wiljan Laarakkers

Op het CSI2* concours bij PSC Den Goubergh in Roosendaal heeft Wiljan Laarakkers weer een 1.40 m rubriek op zijn naam weten te schrijven. Met de twaalfjarige merrie Codermie Z (v. Coriano Z) won hij vrijdag al een rubriek en ook vandaag bleek dit de sterkste combinatie.

Laarakkers kwam in een tijd van 50,54 seconden over de finish, net snel genoeg om de Belg Thierry Goffinet voor te zijn. Goffinet werd tweede met Navarro UK (v. Darco) in een tijd van 50,82 seconden.

Johnny Pals

Johnny Pals werd derde met Urjul van Generhese (v. Indian Gold van Castershoeve) in een tijd van 52,71 seconden.  De vierde plaats werd opgeëist door Mel Thijssen die met Wishkarla (v. Cavalier) 54,10 seconden voor de omloop nodig had.

Vijfde werd Sjoerd Kommers met Champetter (v. Calvaro Z) en de zesde plaats was voor de Engelse Charlene Bastone met Chablis (v. Couleur Rubin).

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.