Ga naar hoofdinhoud

William Fox-Pitt’s Lionheart geblesseerd

William Fox-Pitt
William Fox-Pitt

William Fox-Pitt's paard Lionheart is teruggetrokken van de Europese Kampioenschappen Eventing in Malmö, Zweden (29 augustus-1 september). De 11-jarige zoon van Lancer x Sacramento Song xx eindigde zijn laatste wedstrijd sterk in Hartpury afgelopen weekend, maar daarna bleek hij een zoolkneuzing te hebben. Naar verwachting zal hij wel binnenkort terug zijn in het werk en starten op het CCI4 * in Pau, Frankrijk (23-27 oktober).

William zal nu Chilli Morning starten, de 13-jaar oude vos hengst (v. Phantomic xx) in eigendom van Chris en Lisa Stone, die hij sinds vorig jaar rijdt.
Met Chilli Morning heeft Fox-Pitt met succes zijn titel verdedigd in Bramham in juni dit jaar.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook