Ga naar hoofdinhoud

76,45% voor Diederik van Silfhout en Scenario in Inter I-kür

Szenario, Diederik van Silfhout Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Diederik van Silfhout nam met Scenario 2 (v. Sorento) vanmorgen op Indoor Brabant sportief revanche op de KNHS Indoorkampioenschappen, waar hij met de in Duitsland gefokte ruin buiten het podium eindigde in het Lichte Tour-kampioenschap. De vijf internationale juryleden kwamen vandaag in de Intermédiaire I-kür uit op een score van 76,45%, wel wat anders dan de ruim 72% in Ermelo (waarmee hij in de kür 5e werd). 

Gisteren, in de Prix St. Georges op Indoor Brabant, werd Van Silfhout derde achter Patrick van der Meer met WK-ganger President’s First Apple (Vivaldi x TCN Partout) en Robin van Lierop met Finja  (Flatley x Rotspon) met een percentage van bijna 72%. De tweede plaats was er vandaag ook in de kür voor Van Lierop en Finja (74,55%) en Van der Meer en First Apple moesten het doen met de derde plaats (74,075%).

Mooie percentages

Ook de nummer 4, Emmelie Scholtens met Ellington (v. Jazz), kwam uit op een mooi percentage. Met 73,475% kwam zij de ring uit. Ilse van Cranenbroek die zeer teleurgesteld was over haar score in de eerste proef van het Indoorkampioenschap met Emerald S (69,12% waardoor ze de kür niet haalde), haalde op Indoor Brabant de kür wel. Het resultaat: 71,775%.

KWPN-hengsten Everdale en Eye Catcher

De KWPN goedgekeurde hengsten Everdale  (Lord Leatherdale x Negro) en Eye Catcher (Vivaldi x TCN Partout) sloten onder respectievelijk Charlotte Fry en Antonio Laiz Zandio aan op de plaatsen 6 en 7 met percentages onderin de 71%.

Uitslag


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook