Ga naar hoofdinhoud

Anky en Salinero ‘meest briljante dressuurcombinatie’

Anky van Grunsven en Salinero (v. Salieri) worden donderdagavond tijdens Indoor Brabant uitgeroepen tot de 'meest briljante dressuurcombinatie'. Anky van Grunsven krijgt de eerste editie van de Gassan Diamonds Award uitgereikt tijdens de afscheidsshow van Salinero.

De firma Gassan Diamonds uit Amsterdam stelt jaarlijks een 0.50 Gassan 121 geslepen diamant Top Wesselton VS 2 met een waarde van 3.880 euro ter beschikking aan de meest briljante dressuurcombinatie van het evenement. De diamant heeft 121 facetten en in de zijkant wordt de naam gegraveerd van de winnaars van de award.

De afscheidsshow van Salinero start donderdagavond om 19.00 uur.

Bron: Horses / Indoor Brabant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Anky en Salinero ‘meest briljante dressuurcombinatie’

  • C. Schouenberg

    Geweldig! Als een combinatie dit verdiend zijn ankie en salinero het wel! Bravo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook