Ga naar hoofdinhoud

In beeld: Het afscheid van Parzival

Het afscheid van Parzival Foto: Daniëlle Smits / www.arnd.nl

Vandaag liet Adelinde Cornelissen het publiek afscheid nemen van haar toppaard Jerich Parzival (v. Jazz). Hun carrière begon ruim vijftien jaar geleden toen Parzival als vijfjarige bij Adelinde op stal kwam. Hun topjaar beleefden ze  in 2012 met een gouden medaille in de wereldbekerfinale die verreden werd op Indoor Brabant. Ook werd dat jaar er nog twee zilveren en een bronzen Olympische medaille aan toegevoegd.

Bekijk hier het afscheid van Jerich Parzival op Indoor Brabant:

De grooms van Adelinde Cornelissen

Adelinde betreedt de piste met haar broer Ronald aan haar zijde.

De grooms nemen afscheid van Parzival.

Het afscheid van Jerich Parzival die jarenlang lid was van het Nederlands team.

Foto’s: Daniëlle Smits / www.arnd.nl / Rick Helmink

Bron: Paardenkrant Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook