Ga naar hoofdinhoud

Dinja van Liere wint Subli Competitie vijfjarigen met Hermes

Update met video
Hermès onder Dinja van Liere
Dinja van Liere won zojuist met met de KWPN-hengst Hermes de Subli Competitie voor vijfjarigen in Berkel-Enschot. De amazone kreeg voor haar proef met de zoon van Easy Game 79.60% en bleef zo Emmelie Scholtens op Hero (v. Apache) 0.2% voor. Hans Peter Minderhoud debuteerde met zijn Glock's Flavio (v. Fidertanz) en werd derde met 78.80%.

De prestaties van de vijfjarigen lagen dicht bij elkaar. Emmelie Scholtens had in de tweede groep al 79.40% gescoord met de Apache-zoon Hermes. Op het WK in Ermelo werd het paar twaalfde en in de PAVO Cup werden ze derde. De 79.40% werd alleen overtroffen door de KWPN-hengst Hermes onder Dinja van Liere. Hermes kreeg een totaal van 79.60%.

Hans Peter Minderhoud debuteerde met de Hannoveraanse premiehengst Glock’s Flavio en liep meteen naar 78.80% en een derde plaats. De donkere voshengst maakte bij zijn goedkeuring in Verden al grote indruk met zijn krachtige en taktmatige manier van bewegen. Zijn zesjarige volle broer Foundation is een populaire dekhengst op het station van Paul Schockemöhle.

De vierde plaats was voor Mara de Vries met de Don Schufro-dochter Habibi DVB. Het paar kreeg 78.40% en werd gevolgd door Dinja van Liere met haar tweede paard Hartsuijker (v. Johnson) met 77.40%.

Bart Veeze en Imagine winnen bij vierjarige paarden

Twee afstammelingen van Dreamboy stonden aan kop bij de vierjarige dressuurpaarden. Bart Veeze scoorde met Imagine 86,4 punten en won zo met afstand. De tweede plaats was voor Simone Both met Ivoli-e tc. De combinatie wist 83 punten te verzamelen. De derde plaats was voor Dinja van Liere met Independent Little Me (v. Uno don Diego) dankzij een score van 81,8.

Femke de Laat kreeg met Iskander (v. Apache) 80,8 punten en werd vierde. De vijfde plaats was voor Krista Kolijn en Ivy (v. Lord Leatherdale). Zesde werd Margreet Prosman met Icecream (v. Desperado).

 

Kijk hier naar de proef van Hans Peter Minderhoud met Glock’s Flavio

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.